Jaga seda postitust

SimplBooksis nüüd liidesed e-poodidega (WooCommerce, PrestaShop, Shopify) (0)

 

Uus aasta on meil alanud hoogsalt: SimplBooksis on nüüd olemas liidesed Shopify, PrestaShopi ja WooCommerce (WordPress) e-poe platvormidega. See tähendab seda, et nüüd on võimalik tellimused e-poodidest müügiarvetena otse SimplBooksi importida. Tegemist on aga poolautomaatsete liidestega, mis tähendab, et e-poe tellimused ei teki automaatselt SimplBooksi, vaid SimplBooks kasutaja peab selleks import nuppu vajutama. Kasutaja saab tellimused “tõmmata” SimplBooksi endale sobival ajal, näiteks iga hommik-lõuna-õhtu.

Selleks, et tellimused jõuaksid SimplBooksi on vaja teie poolt kasutatavast e-poest teha import müügiarvete nimekirjas. See kehtib kõigi kolme e-poe puhul ning kõikide liideste aktiveerimiseks on vaja seadetesse sisestada teie e-poe avalik aadress, API võti ja API salasõna. Kõik sisendid, mida on vaja, leiab e-poe REST API seadete juurest. Kui liides on edukalt aktiveeritud, siis on seda näha müügiarvete nimekirjas “impordi” all lisavalikuna tellimuste importimiseks e-poest.

PrestaShopi liidese jaoks on vaja PrestaShop versiooni alates 1.7. WooCommerce’i liidese jaoks on vaja WordPress’i versiooni alates 4.4-st ja WooCommerce plugina versiooni alates 3.5. WooCommerce’i puhul on tegemist nö kolmanda osapoole ehk välise liidesega ning nad võivad kehtestada lisatasusid. Kui soovite siiski täisautomaatset liidestust WooCommerce’i ja SimplBooksi vahel, siis selle jaoks saate kasutada kolmandate osapoolte pakutavaid liideseid (täpsem info API kasutusjuhendi viimases lõigus). Täpsemad juhised leiate meie kasutusjuhenditest ja kui peaks täiendavaid küsimusi tekkima, siis võtke julgelt ühendust meie kasutajatoega.

 

Äsja lisandus meie programmi ka lao inventuur, mille kohta saad lähemalt lugeda siit.

Vaata ka, millised olid SimplBooks TOP 7 uuendust 2019. aastal.

Proovi kohe

Kaasaegsem ja lihtsam raamatupidamistarkvara, lisaks saad valida lihtsa raamatupidamisteenuse. SimplBooksil on juba üle 10 000 aktiivse kasutaja – registreeri konto ja saad 30 päeva tasuta proovida ning seda riskivabalt (mingeid kohustusi ei teki). Või proovi meie demo versiooni!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!