Jaga seda postitust

Novembri uuendused 2019 (0)

Kätte ongi juba jõudnud 2019. aasta viimane kuu – detsember. Ning võtame siinkohal kokku eelmise kuu olulisemad uuendused:

  • Kasutajate tegevuste logimine – nüüd on enamus kasutajate tegevusi süsteemis logitud ja neid saavad näiteks administraatori õigustega kasutajad reaalajas vaadata. Logimine ei kata hetkel veel siiski 100% tegevusi ja automaatseid tegevusi ei logita. Küll aga näeb ära milliseid dokumente mingi kasutaja on lisanud, muutnud või kustutanud ja millal. Tagantjärele näeb logi kuni 6 kuu jooksul tehtud tegevustest.
    Kasutajate tegevuste logi leiate, kui lähete “Seaded – Kasutajad” ning paremal üleval on link  “Kasutajate tegevuste ajalugu”. Lisaks on võimalik tegevuste ajalugu ka filtreerida ja eksportida.

 

  • Raamatupidamisaruannetel on võimalik varasemaid seadeid taastada – kui muudate aruannete seadeid (kontosid) ja midagi läheb valesti, siis saate lihtsasti aruande seadetest eelmise seisu taastada. Aruannete vaates on paremal pool “Toimingud” menüü, mille alt saab aruannete seadeid muuta ning taastada eelnevad seaded. Kui seadeid on mitu korda muudetud, siis tekib toimingute alla lisaks “Taasta vaikimisi seaded”.

 

  • Täiendasime CSV failide importimise loogikat ja kasutamisloogikat (nt artiklid, kliendid, pangatehingud) – nüüd on võimalik reaalajas näha kuidas SimplBooks CSV faili tõlgendab etteantud seadete järgi ning neid seadeid on võimalik lihtsasti impordi põhjadena seadistada, et järgmine kord oleks importimine veelgi lihtsam. Samas pangatehingute puhul soovitame võimalusel ikkagi kasutada ISO 20022 formaadis XML faili.

 

Aga siin me ei peatu ning peagi on oodata veelgi uuendusi :)

PS: Loodan, et sul ei ole vahele jäänud ka info automaatsetest ettemaksetest ja sellest, et SimplBooksis on e-arvete saatmine tasuta.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!