Jaga seda postitust

13 äärmiselt kasulikku viidet tasuta koolitustele (0)

 

Tänapäeval on väga palju võimalusi, kuidas end tasuta koolitada. Kõikvõimas internet annab meile selleks palju häid võimalusi. Koolitused üldiselt on üsna kallis luksus ning tihtipeale tuleb suuri summasid välja käia suurematel koolitustel osalemiseks. Mitmed asutused pakuvad ka tasuta koolitusi asutustes kohapeal või viivad läbi e-koolitusi ning internetis leidub väga palju erinevaid kanaleid, kus saab end harida nii lugedes, videoid vaadates kui podcaste kuulates. Toome välja 13 lehekülge, mida soovitame sul külastada enda motiveerimiseks, harimiseks ja koolitamiseks.

Tasuta toimuvate koolituste kohta saad uurida siit:
Töötukassa lehelt leiab viiteid erinevate tasuta e-õppe võimaluste kohta.
Haridus- ja Teadusministeeriumi veebilehelt leiab Euroopa Sotsiaalfondi toetatava tegevuse „Täiskasvanuhariduse edendamine ja õppimisvõimaluste avardamine“ raames korraldatavaid tasuta kursusi.
Eventbrite lehelt leiad suurepäraseid tasuta seminare näiteks Tallinnast, eelkõige teemadeks startupid, ettevõtlus ja turundus.

Harivaid artikleid ja videoid leiad siit:
TEDx lehelt leiad suure valiku harivaid videoid erinevatest valdkondadest.
Intervjuu lehel on videointervjuud tehtud oma valdkonna tippudega, kes jagavad parimaid soovitusi turunduse, ettevõtluse, personali teemal.
Google Skillshop on tasuta ning seal saad õppida internetiturunduse ja eelkõige Google enda parimaid praktikaid, läbida väga hästi üles ehitatud koolitused, teha eksamid ning saada ka sertifitseeritud.
Udemy keskkonnast leiab üle 6000 tasuta lühikursuse mitmete erinevate valdkondade kohta nagu näiteks programmeerimine, ettevõtlus, turundus, andmeteadus, disain jne.

Kuula podcaste:
Hakkame Tegutsema eestvedaja Indrek Põldvee on teinud saated mitmete oma valdkonna tipptegijatega, nagu näiteks Martin Villig, Roman Fosti, Rain Rannu, Alar Ojastu jpt.
Turundusraadio podcasti eestvedajaks on Anu-Mall Naarits ning podcastid hõlvamad nii turunduse kui ka müügiga seonduvaid teemasid.
Havas Marketing 360 on turundus- ja ettevõtlussaade, mille eestvedajateks on Kuldar Kullasepp, Egle Loor, Joao Rei ja Santino Calvo.
Äripäeva raadio teemadeks on päevakajalised majandus- ja poliitikateemad.

Vaata ka Youtube’i kanaleid:
Motivaatori Youtube’i kanalil leidub palju videoid selle kohta, kuidas juhtida paremini oma tiimi ja ettevõtet.
Ettevõtlusõppe programmi Youtube’i kanalilt leiab õpetlikke videod ettevõtluse, meeskonnatöö ja enesejuhtimise kohta.

 

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!