Jaga seda postitust

SimplBooks TOP9 uuendust aastal 2018 (0)

SimplBooks tegus tiim soovib kõigile rõõmsamat ja positiivsemat uut aastat!

Eelmisel aastal pidasime maha sadu ajurünnakuid, koosolekuid, vestluseid ja ka vaidlusi, analüüsisime sadade klientide tagasisidet, vestlesime kümnete raamatupidajatega, koostasime tabeleid ja igapäevaselt utsitasime üksteist tagant. Seda kõike selleks, et arendada SimplBooksi veelgi paremaks. Uuenduste osas on meil väga suur tähelepanu suunatud mugavusele ja lihtsusele. Seega kui kõrvaltvaatajale tundub “ühe nupu” lisamine lihtne, siis tegelikkuses on selle taga suur hulk analüüsi ja testimisi, et kuidas selle funktsiooni kasutamine võimalikult lihtsaks teha ja et see samal ajal teisi (kes seda funktsiooni ei kasuta) segama ei hakkaks. Siinkohal suur-suur tänu kõigile, kes meile tagasisidet jaganud.

Eelmise aasta TOP9 uuendust (ajalises järjekorras):

 

1. Bürooversioon

Tulime välja büroopaketiga raamatupidajate ja raamatupidamisbüroode jaoks. Büroopaketi kuutasu on 39 eurot+km ning see sisaldab 10 ettevõtte keskkonda. Iga lisaettevõtte on 3,90 eurot+km kuus. Lisaks käib ettevõtete vaheline liikumine väga lihtsalt ühe klikiga. Raamatupidajatele muutus seega SimplBooks kasutamine oluliselt soodsamaks.

2. Pangaimport

Pangatehingute import säästab oluliselt raamatupidaja tööaega ning vähendab võimalike vigade tekkimise riski, mis võivad ette tulla pangatehingute käsitsi sisestamisel.

3. Täielikult uuenenud palgamoodul

Palgamooduli uuendused olid rõõmuks paljudele raamatupidajatele. Lisandusid näiteks võimalus sisestada tunnitasusid, võimalus sisestada kinnipidamisi, keskmise kalendripäeva tasu arvestamise aluseid kuvatakse töötasu arvestamisel, palgalehel kuvatav info on täielikum, palgaarvestuse lehte on võimalik välja võtta PDF kujul, töötasude nimekirjast on võimalik koostada pangamakse fail panka importimiseks.

4. Täielikult uuenenud põhivaramoodul

Põhivara olulisimaks uuenduseks on ehk see, et igal põhivaral saab nüüd eraldi amortisatsioonikontod määrata, mis sisuliselt võimaldab põhivarasid grupeerida liikide järgi. Lisaks täiendasime automaatselt tehtavaid kandeid müügi osas ja põhivara väärtuse muutuste korral. Tegime ostuarve kaudu põhivara arvele võtmise ka veidi nutikamaks ning süsteem suudab nüüd veidi laiemalt põhivarasid ära tunda ostuarvel – nt kui olete mõnda uut põhivara gruppi sisestamas esimest korda. Põhivara müük läks müügiarvete poolelt selgemaks ja mugavamaks ning boonusena lisasime degressiivse amortisatsiooni arvestusmeetodi.

5. Valuutakursside automaatne laadimine

Nimelt laeb SimplBooks nüüd automaatselt tehingutele nagu müügiarved, ostuarved jne EUR kursid otse Euroopa Keskpanga lehelt. Selleks ei pea need kes valuutasid juba kasutavad midagi tegema. Uued kasutajad peaksid ainult valuutade seadetes ära defineerima valuutad mida nad soovivad nt müügiarvetel kasutada. Soovi korral saab automaatselt laetud kurssi veel käsitsi korrigeerida. Vaata täpsemat infot siit postitusest.

6. Uuenenud kasutajatugi

Peale pikka otsimist liitus meie tiimiga väga kogenud pearaamatupidaja Silva Saaliste, kes annab palju juurde nii tarkvara arengusse, kui kasutajatoe professionaalsusele. Loomulikult on abiks ka meie raudvara ja paljude kasutajate lemmik, alati rõõmsameelne Julia Männik. Uuenduskuuri on läbi teinud ka meie kasutusjuhendid.

7. Muudetavad arvepõhjad

Võimalik luua enda soovide järgi sobiv kujundus arvetele või pakkumistele, neid salvestada ja vastavalt vajadusele vahetada. Võimalik on luua nii eriilmelisi arvekujundusi, kui ka ise valida, millist infot soovitakse arvetel näidata. Loe pikemalt arvepõhjade võimaluste kohta siit.

 

8. Envoice liidestus

Lisasime nüüd ka Envoice liidestuse SimplBooks-i. Envoice pakub piiramatu kasutajate arvuga automaatset digiteerimist ja arvemenetlust igas suuruses organisatsioonile. Automaatsed mallid kulude kinnitamiseks ja konteerimiseks koos paberivabade kuluaruannetega.

9. Tsekk.ee liidestus

Tsekk.ee-ga pildista ostutšekk mugavalt äpiga, peale mida see digiteeritakse. Seejärel saadetakse ostutšekk koos manusega ja ühe hetkega SimplBooks keskkonda.

Aasta alguses viisime ka läbi ühe põneva uuringu raamatupidajate seasvaata raamatupidamisprogrammide rahuolu-uuringu tulemusi siit.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!