Jaga seda postitust

Envoice liidestus (2)

Lisasime nüüd ka Envoice liidestuse SimplBooks-i. Envoice pakub piiramatu kasutajate arvuga automaatset digiteerimist ja arvemenetlust igas suuruses organisatsioonile. Automaatsed mallid kulude kinnitamiseks ja konteerimiseks koos paberivabade kuluaruannetega.

Mida see kõik sisuliselt tähendab?

Näiteks kui teie ettevõttel või teie klientidel on palju arveid ja ostutšekke, mis saabuvad teie postkasti kas PDF või pildi kujul, siis Envoice võimaldab need automaatselt e-arveteks muuta nii arve kui arveridade tasemel. Sealt edasi on võimalik kasutada nt konteerimismalle ehk siis arvete ridadele omistatakse sobivad kulukontod, mis lähevad vajadusel samuti e-arvetele külge ning kogu protsessi lõpus on võimalik kogu see info ühe nupuvajutusega SimplBooksi importida.

Kokkuvõttes väheneb raamatupidaja töökoormus andmete sisestamise osas kordades, sest ära jääb palju käsitööd.

Liidestuse aktiveerimiseks ja toimimiseks on vaja järgmist:

[unordered_list style=’circle’ number_type=’circle_number’ animate=’no’ font_weight=”]

  • Luua endale Envoice keskkonnas kasutaja (https://envoice.eu/et/).
  • Kopeerida Envoice keskkonnast API võtmed SimplBooks-i Envoice liidestuse seadetesse (Seaded -> Liidestused -> Envoice).

[/unordered_list]

Pärast liidestuse aktiveerimist on SimplBooks-ist võimalik müügiarveid Envoice vahendusel saata oma klientidele e-arvena või e-postiga. Lisaks on võimalik Envoice abil ühte keskkonda kokku koguda kõik ettevõtte ostudokumendid (ka e-arved). Envoice tuvastab dokumentidelt andmed ja edastab need automaatselt SimplBooks’i. Ilma käsitööta.

Loe lähemalt SimplBooksi ja Envoice koostööst siit.

Tehke rohkem – vähema vaevaga! :)

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Comments (2)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!