Jaga seda postitust

Täielikult uuenenud dokumendipõhjad (0)

Oleme mitu kuud tööd teinud mitmete uuenduste kallal ja oleme valmis need nüüd järjest välja laskma. Esimese suure uuendusena toome teieni dokumendipõhjade kujundamise ja seadistamise *ülevoolavad ovatsioonid*.

 

Ilmselt on mitmed meie kasutajad juba pikka aega oodanud võimalust ise oma dokumendipõhjasid kujundada. Nüüd on see võimalik! Miks see nii kaua aega võttis? Põhiliselt prioriteetide pärast, aga omajagu võttis aega ka sobiva lahenduse leidmine. Eesmärk oli dokumendipõhjad võimalikult vabaks lasta, aga samas selliselt, et vajalike muudatuste või kujundamine ei käiks ka algajamale arvutikasutajale üle jõu ja et lõpptulemus, dokumendipõhi, saaks ikkagi ilus ja selge.

Mis me siis muutsime?

Esmases järjekorras püüdsime lahendada pikalt pinnuks silmas olnud puudused, mida meie kasutajad soovisid.

Näiteks:

  • kliendi andmetest on arvel nüüd võimalik kuvada kliendi registrikoodi
  • EAN koodid mahuvad nüüd arveridadele artikli veergu ühele reale ära
  • pangakontode kuvamist saab enda soovide järgi seadistada ning pangakontode arv ei ole piiratud
  • võimalus lisada täiendavaid pilte nagu nt kaubamärkide logosid arve põhjale

Lisaks püüdsime kasutajatele anda võimalikult palju vabadust enda ühe põhilise visiitkaardi (arve) kujundamisel. See tähendab, et peale andmete seadistamist, mida soovite arvel kuvada, saate lisaks mõjutada ka nende andmete visuaalset poolt – asetust, suurust, värvi jne. Kusjuures dokumendipõhjasid on võimalik luua piiramatu arv ning neid on lihtne vahetada kliendi või arve põhiselt.

Kindlasti ei ole loodud lahendus 100% lõplik ja paindumatu. Siit edasi on plaanis üha rohkem dokumendipõhjasid anda kasutaja kontrolli alla ja laiendada ka kujundamise võimalusi mõistlikkuse piirides. Seda kõike aga juba samm sammult.

Soovime kõigile edukat sügise jätku ja mõnusat dokumendipõhjade kujundamist…

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!