Jaga seda postitust

Uuenenud palgamoodul (0)

 

Kaua oodatud palgamooduli uuendused on nüüd kohal! Aega läks küll rohkem kui eeldasime, aga see-eest jõudsime päris hea lahenduseni.

Mis siis muutus? Muutus ikka päris palju ja hea uudis on veel see, et enamus ei pea uuendustega seoses muud tegema, kui töötajate kaardid läbi käima ning seal töötasud ja töötajale kehtivad maksud ümber seadistama. Leiate selle kohta piltidega juhendi siit. See on vajalik seetõttu, et asendasime kõik vanad palkade seaded uutega ja lisasime eelseadetesse juba kõik enimlevinud töötasu liigid ja hüvitised. Kas vajadusel saab siiski ise hüvitisi või eritasusid seadistada? Jah ikka, aga usutavasti ei tule seda tihti ette.

 

Edaspidi piisab enamikel juhtudel sellest, kui muudate töötasu seadeid töötaja kaardil – st nt maksuvaba tulu osa tulumaksu puhul ja ka nt kogumispensioni protsenti. Maksu protsenti ja maksuvaba osa võib nüüd lausa alles konkreetse töötasu peal muuta.

Nüüd on lisaks:

[unordered_list style=’circle’ number_type=’circle_number’ animate=’no’ font_weight=”]

  • võimalik sisestada tunnitasusid töötasu arvestamisel
  • võimalik sisestada kinnipidamisi
  • keskmise kalendripäeva tasu arvestamise aluseid kuvatakse töötasu arvestamisel
  • palgalehel kuvatav info on täielikum
  • palgaarvestuse lehte on võimalik välja võtta PDF kujul
  • töötasude nimekirjast on võimalik koostada pangamakse fail panka importimiseks
  • ning lisandub veel mitmeid raporteid töötasude kohta

[/unordered_list]

Pisemaid muudatusi ja täiendusi tuleb palgamoodulisse veel jooksvalt ka pärast tänast, aga olulisemad tahud peaks nüüd uuendatud olema ning töötasu arvestamine on edaspidi palju lihtsam ka juhul, kui igal töötajal on erinev maksuvaba tulumaksu määr.

Vaata ka, mis uuenes põhivaramooduli puhul!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!