Jaga seda postitust

SimplBooks tarkvaras nüüd büroopakett – 39 eurot (0)

 

Tulime välja büroopaketiga raamatupidajate ja raamatupidamisbüroode jaoks. Uue büroopaketi kuutasu on 39 eurot+km ning see sisaldab 10 ettevõtte keskkonda. Iga lisaettevõtte on 3,90 eurot+km kuus.

Büroopaketi ainukene erinevus funktsionaalsuse poolelt on see, et igale ettevõttele saab lisada 2 kasutajat (näiteks raamatupidaja ja klient). Kui on mõne kliendi puhul soovi lisada rohkem kasutajaid, siis selle kliendi keskkond on tavahinnaga 9.90 eurot+km.

Uuendatud pakettide lehte saate näha siit – http://www.simplbooks.ee/hinnad/

Juba varasemalt on meil võimalik erinevate ettevõtete vahel lihtsalt liikuda ning ise hallata arveldusprofiili, kus saate valida, millised ettevõtted millise arveldusprofiili alla kuuluvad. Ning paar kuud tagasi suurenes ka meie kasutajatoe tiim, seega saame veelgi kiiremat ja paremat kasutajatuge pakkuda.

SimplBooks tiim

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!