Jaga seda postitust

SimplBooks iseteenindus ja bürooversioon (0)

 

Lõpuks ometi see kauaoodatud funktsionaalsus ka Eesti lihtsaimas raamatupidamistarkvaras!

Tegelikult juba septembri alguses/keskel lasime järjest välja pisikesi uuendusi mille eesmärgiks oli lõpuks jõuda täisautomaatse süsteemini uute ettevõtete lisamiseks teie, meie kasutaja, profiili alla. Sellega seoses lisandus veel võimalus lihtsasti enda kasutajakontoga seotud keskkondade vahel liikumiseks. Nüüdsest on nimelt pärast sisselogimist lehe üleval paremas nurgas firma nime all menüü millest saate valida millise firma keskkonnas soovite toimetada.

Profiili all on võimalik lihtsasti hallata arve saajat ning aadressi kuhu arve saadame. Olgu siinkohal öeldud, et tegemist on vaid esimeste sammudega mugavama ja automaatsema süsteemi poole.

Miks me niipalju automaatsusele/iseteenindusele keskendume? Väga lihtne – me väärtustame teie aega ja mida vähem (või üldse mitte) te peate meie järgi ootama nt uue ettevõtte lisamisel seda parem – vähemasti meie arvame nii :)

Siit ka üleskutse büroodele! Kui te veel ei kasuta SimplBooks tarkvara, siis võtke meiega julgesti ühendust ja teeme teile pakkumise millest on raske keelduda!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!