Lisandusid saldoteatised

Lisandusid saldoteatised

18. oktoober 2017, 09:00 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Nüüdsest on võimalik klientide kaardilt kätte saada ka kliendi kohta käiv detailsem saldoteatis PDF kujul, mida on mugavalt võimalik e-posti teel klientidele saata. Viimast saab teha otse SimplBooks-ist kliendi kaardilt.

Saldoteatised sisaldavad infot nii müügiarvete ja laekumiste kui ka ostuarvete ja maksete kohta vastavalt vajadusele – ehk kas tegemist on kliendi või hankijaga. Kui tegemist on teie jaoks nii kliendi kui hankijaga, siis kuvatakse saldoteatisel mõlema poole võlgnevusi. Lisaks on seadetes võimalik seadistada saldoteatistele minev lisainfo vastavalt teie ettevõtte vajadusele.

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar