Jaga seda postitust

Lisandus osturaport (0)

Lisasime raportite alla uue raporti, mis võimaldab ostuarveid ja makseid analüüsida ning andmeid filtreerida vastavalt vajadusele. Sisuliselt on tegemist väga sarnase lahendusega müügiraportile lihtsalt raporti aluseks on ostuarved ja maksed. Näiteks saate osturaporti abil lihtsasti välja võtta milliste hankijatega ja millistes summades toimusid teil valitud perioodis tehingud. Või siis vaadata millistes summades ja millistelt tarnijatelt olete erinevaid artikleid ostnud.

Sarnaselt müügiraportile sisaldab osturaport koondvaadet, hankijate vaadet ja artiklite vaadet. Kui teil on projektid seadistatud, siis on osturaportis näha ka projektide alamjaotus kus kuvatakse kulusid projektide lõikes.

SimplBooksis on nüüd ka müügikatte raport!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!