Jaga seda postitust

Lisandus Omniva e-Arvekeskuse liidestus (1 kommentaar)

 

Augusti lõpus lasime vaikselt välja Omniva e-Arvekeskuse liidestuse. Püüdsime selle omalt poolt teha võimalikult paindliku, et saaksite e-Arvekeskuse poolt pakutavad võimalused võtta kasutusele just teile sobival viisil. Põhiliselt tähendab see seda, et millise perioodi ja millise staatusega arveid soovite alla laadida. Arveid saab üles ja alla liigutada nii müügiarvete kui ostuarvete poolel.

Lisaks integreerisime Omniva liidese mugavasti ka müügiarvete väljasaatmise juurde. St müügiarvete koostamise ja väljasaatmise protsess teie jaoks üldiselt ei muutu vaid toimib samamoodi nagu varem. Kui aga olete müügiarvele valitud kliendi jaoks määranud ära e-arve kanali, siis tekivad müügiarvete väljasaatmisel teile lisavalikud arve väljasaatmiseks e-Arvekeskuse kaudu.

Meil on samuti olemas ka Envoice liidestus, Costpocket liidestus ja Telema EDI liidestus.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!