Lisandus müügikatte raport

Lisandus müügikatte raport

15. september 2017, 14:25 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Lisasime tegelikult juba üle kuu tagasi raportite alla veel ka müügikatte raporti. Müügikatte raport on vajalik neile kes kasutavad SimplBooksis ladu ehk siis nt ostavad kaupu mida edasi müüa. Nimetatud raporti abil on võimalik välja võtta ja analüüsida milline on olnud erinevate artiklite (kaupade) reaalne müügikate vaadeldavas perioodis.

Muutliku omahinna puhul on võimalik iga artikli kohta näha ka detailsemat müügikatte kujunemist ehk nt vaadata iga omahinna kohta eraldi müügikatet ning iga müügikatte kohta on võimalik vaadelda ka milliste müügiarvete pealt see on kujunenud.

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar