Jaga seda postitust

Projektipõhine arvestus ja eelmääratud kanded (0)

 

Plirts-plärts käes on märts!

Teatame nüüd suure rõõmuga – nii kevade pärast, kui selle pärast, et suured uuendused said valmis – et lisasime SimplBooks programmi mitu kaua oodatud täiendust. Üheks siis projektipõhine arvestus ning teiseks eelmääratud kanded. Projektipõhine arvestus on ilmselt neile kohe selge, kellel seda vaja ja teiste jaoks oleme püüdnud selle täienduse võimalikult nähtamatuks muuta.

Aga mis loomad need eelmääratud kanded on? Sisuliselt on tegemist automaatsete kannete edasiarendusega, mis toimib sarnaselt nt pangas eelmääratud maksetega. Ehk siis saate seadetes ära kirjeldada mingi kindla eesmärgiga kande – kasvõi nt raha kandmise ettevõtte kassa ja pangakonto vahel või mõne muu tehingu, mille jaoks SimplBooksis eraldi moodulit ei ole – ja siis kui hakkate pearaamatu kannet sisestama, saate valida sobiva eelmääratud kande ning loob teie eest vajalikud read kandele, kus on vaja täita vaid summad.

Eelnevaga seoses tegime kannete sisestamise funktsionaalsusesse tegelikult veel paar pisikest, aga olulist täiendust, aga jätame need nö üllatusmunadeks.

Kena kevade jätku kõigile!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!