Head Uut Aastat 2017!

Head Uut Aastat 2017!

11. jaanuar 2017, 12:28 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Mida me eelmisel aastal tegime?

Eelmise aasta alguses tulid välja mitmed uuendused ja täiendused. Olulisimateks olid ehk uue kujunduse viimase lihvi andmine, tarneaadressid ning dashboard (ettevõtte ülevaate leht).

Alates kevade lõpust oleme teinud palju pisikesi ja mõningaid veidi suuremaid parandusi olemas-olevas funktsionaalsuses. Suurem osa ajast tegelesime aga SimplBooks-i kui ettevõtte arendamisega – mitmete protseduuride paika seadmise ja särasilmsete ning motiveeritud inimeste värbamisega. Seda kõike selleks, et SimplBooks tervikuna uuele arengutasemele viia, et muuta meie teenus veelgi sujuvamaks ning kliendisõbralikumaks – jätkusuutlikult! Nt reorganiseerisime kasutajate meilide vastuvõtmise ja töötlemise süsteemi, et viia miinimumini juhtumid kus mõni meil jääb inimliku eksituse tõttu lihtsalt kahe silma vahele.

Kuidas see kõik käesolevas aastas väljendub?

Muudame teenuse halduse järk järgult automaatsemaks, mis tähendab kliendile kiiremat reageerimisaega. Parandame ja muudame mugavamaks ning sujuvamaks olemas-olevat funktsionaalsust nagu nt palgamoodul ja pangatehingute import. Lisame tarkvarasse puuduvad olulised aruanded ning lisamoodulid ja võimalused. Laieneme agressiivsemalt teistesse EL riikidesse, mis lõpuks tähendab rohkemate võimaluste avanemist ka meie olemasolevatele klientidele.

Kokkuvõtteks…

Sellega seoses soovime oma olemasolevatele ja tulevastele klientidele ja koostööpartneritele Edukat Uut Aastat ning palju palju kordaminekuid!

Ja kui Sina veel ei kasuta meid siis ära enam oota vaid registreeru!

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar