Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused jaanuaris 2016 (0)

Suur osa jaanuarist kulus meil veel detsembri alguses välja tulnud uue versiooni lihvimise peale. Hetkel julgeme väita, et uus versioon on vähemalt laua- ja sülearvutite peal stabiilselt toimiv. Omajagu tööd seisab veel ees tahvelarvutite ja mobiilidele sobivate versioonide viimistlemisega, aga tegeleme sellega jooksvalt ja püüame ka need mugavalt kasutatavateks saada paari kuu jooksul.

Ühe kauaoodatud ja meie jaoks põneva uuendusena lisasime jaanuari lõpus SimplBooks keskkonda võimaluse ettevõtete andmeid Äriregistrist pärida. Põnev oli täiendus seetõttu, et usutavasti suutsime leida väga mugava lahenduse kasutades kõiki Äriregistri poolt pakutavaid võimalusi. Siinkohal kasutan veel võimalust tänada Äriregistrit abi ja kiire reageerimise eest ilmnenud probleemide osas.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!