SimplBooks uuendused jaanuaris 2016

SimplBooks uuendused jaanuaris 2016

19. veebruar 2016, 16:27 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Suur osa jaanuarist kulus meil veel detsembri alguses välja tulnud uue versiooni lihvimise peale. Hetkel julgeme väita, et uus versioon on vähemalt laua- ja sülearvutite peal stabiilselt toimiv. Omajagu tööd seisab veel ees tahvelarvutite ja mobiilidele sobivate versioonide viimistlemisega, aga tegeleme sellega jooksvalt ja püüame ka need mugavalt kasutatavateks saada paari kuu jooksul.

Ühe kauaoodatud ja meie jaoks põneva uuendusena lisasime jaanuari lõpus SimplBooks keskkonda võimaluse ettevõtete andmeid Äriregistrist pärida. Põnev oli täiendus seetõttu, et usutavasti suutsime leida väga mugava lahenduse kasutades kõiki Äriregistri poolt pakutavaid võimalusi. Siinkohal kasutan veel võimalust tänada Äriregistrit abi ja kiire reageerimise eest ilmnenud probleemide osas.

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar