SimplBooks uuendused juuli kuni september 2015

SimplBooks uuendused juuli kuni september 2015

8. oktoober 2015, 14:27 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Taas on aeg veidi valgust heita meie arendustele, mis vahepeal toimunud on. Välja pole igatahes palju paistnud ja ilmselt ei ole kogu tehtavat tööd veel oma kuu jagu väljapoole näha. Midagi väga suurt on igatahes tulemas.

Räägime siis aga väljapaistvatest osadest. Parandasime vahepeal päris palju olemasoleva funktsionaalsuse vigasid ja ebamugavusi. Näiteks e-arvete osas kuhu sai muuhulgas lisatud paar lisavälja mida SimplBooks programm suudab importimisel lugeda – olulisemana ehk raamatupidamise kulukonto arverea põhiselt.

Oktoobri alguses tõime veel lisaks välja mõningad väikesed arendused milledest olulisemad on ettemaksearvete koostamise võimalus, ettemaksearvete põhjal müügiarvete tegemine ning kasumiaruande skeemi valimise võimalus. Väiksemate parenduste hulgas sai samal ajal täiustatud laodokumendi numbri koostamist, mis on osadele klientidele peavalu põhjustanud ning lisatud võimalus kannete nimekirjas alusdokumendi tüübi järgi.

Saigi põhilisem mainitud. Nagu alguses öeldud, siis on meil töös paar väga suurt ja olulist arendust aga iga asi omal ajal.

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar