Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused juuli kuni september 2015 (0)

 

Taas on aeg veidi valgust heita meie arendustele, mis vahepeal toimunud on. Välja pole igatahes palju paistnud ja ilmselt ei ole kogu tehtavat tööd veel oma kuu jagu väljapoole näha. Midagi väga suurt on igatahes tulemas.

Räägime siis aga väljapaistvatest osadest. Parandasime vahepeal päris palju olemasoleva funktsionaalsuse vigasid ja ebamugavusi. Näiteks e-arvete osas kuhu sai muuhulgas lisatud paar lisavälja mida SimplBooks programm suudab importimisel lugeda – olulisemana ehk raamatupidamise kulukonto arverea põhiselt.

Oktoobri alguses tõime veel lisaks välja mõningad väikesed arendused milledest olulisemad on ettemaksearvete koostamise võimalus, ettemaksearvete põhjal müügiarvete tegemine ning kasumiaruande skeemi valimise võimalus. Väiksemate parenduste hulgas sai samal ajal täiustatud laodokumendi numbri koostamist, mis on osadele klientidele peavalu põhjustanud ning lisatud võimalus kannete nimekirjas alusdokumendi tüübi järgi.

Saigi põhilisem mainitud. Nagu alguses öeldud, siis on meil töös paar väga suurt ja olulist arendust aga iga asi omal ajal.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!