Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused mais ja juunis 2015 (0)

Tere taas! Viimasest blogipostitusest on nüüd taas pikem vahe jäänud. Seda aga seetõttu, et mai lõpus/juuni alguses üles läinud muudatused otseselt midagi uut programmi ei toonud vaid tegemist oli SimplBooks alusraamistiku suurema uuenduskuuriga, mis juba mõnda aega oli edasi lükkunud. Kuna see tähendas väga suure osa programmi ülevaatamist ja mõningast uuendamist ei hakanud me ühtegi suuremat uuendust sellele ajale planeerima.

 

 

Juuni on aga uuenduste osas olnud märksa põnevam. Nimelt saime just valmis järgmise portsu olulisi täiendusi. Põhirõhk oli seekord andmete (arvete) importimisel ja eksportimisel. Lisandus nt müügiarvete mass eksport nii PDF kui ka e-arve formaadis. Esimesel juhul pakitakse PDF arved allalaadimiseks kokku ühte faili. Ostuarvete poolelt täienes samuti e-arvete lugemise võimekus ja ostuarveid on nüüd võimalik massimportida e-arve formaadist. See funktsionaalsus on eelkõige kasulik neile kes kasutavad mõnd e-arvete vahendaja teenust nagu nt Omniva e-arve keskust.

 

Müügiarvete osas lisandus vähemalt sama olulise uuendusena viitenumbri lisamise võimalus. SimplBooksis saab viitenumbreid genereerida arve või kliendi põhiselt. Viitenumbrite seadistamise kohta leiate kasutusjuhendi siit.

 

Arendajate ja erilahenduste pakkujate rõõmuks lisasime lõpuks SimplBooksile ka API (application programming interface) beta versiooni. Ehk siis lihtsas keeles on edaspidi võimalik luua liidestusi andmete automaatseks vahetamiseks SimplBooksi ja nt mõne e-poe vahel. API dokumentatsioon tekib paari päeva jooksul SimplBooks avalikku veebi.

Tegelikult on meil paar põnevat lahendust veel valmis aga tahame need ise veel veidi põhjalikumalt üle testida enne, kui teieni toome.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!