Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused jaanuaris ja veebruaris 2015 (0)

 

Veebruari teisel nädalal saime valmis järjekordse portsu täiendusi ja parandusi. Suurimaks uuenduseks oli negatiivse laojäägi lubamine. Esmasel pealevaatamisel ei tundu küll see suur muudatus süsteemis kuna kasutajale avaldub sellest vaid uus seadistuse väli ladude seadete all ja mõningad veateated kui miinusesse müük pole lubatud aga seda siiski teha proovitakse. Tagasihoidliku pealispinna all peidab ennast aga võimas programm, mis suudab lao üle arvestust pidada kolme eri meetodi järgi (FIFO, LIFO ja Keskmise väärtuse alusel) nii plussis kui miinuses. Nagu ka varem ei pea te ka nüüd muretsema müügihindade ülearvestamise pärast kui minevikus midagi muutuma peaks – nt on ununenud mõni dokument sisse kanda – SimplBooks leiab ise vajalikud kuupäevad millest alates on vaja lao numbreid korrigeerida.

Lisaks sellele sai süsteem veel mitmeid mugavus ja stabiilsustäiendusi. Näiteks lisandus kliendi kaardile vaikimisi arvekeele valik, raamatupidamise kontode nimekirjas kuvatakse nüüd seda kuhu aruannetesse antud konto on kaasatud, artiklite nimekirja saab samuti nüüd täies mahus eksportida, aastalõpu sulgemiskanded muutusid nähtavateks ja veel terve rida pisikesi muudatusi ja täiendusi.

Järgmisena on ees mitmed palgamooduli täiendused, mis on juba testimises ja loodame peagi teieni tuua….

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!