SimplBooks uuendused novembris ja detsembris 2014

SimplBooks uuendused novembris ja detsembris 2014

9. jaanuar 2015, 16:08 in SimplBooks uudised
1 Kommentaar

Eelmise aasta lõpp oli uuenduste mõttes väga põnev ja kiire. Suuresti tänu meeskonna kasvule ja ettevõtte üldisele arengule on SimplBooks jõudmas uutele tasemetele nii funktsionaalsuses kui kasutajatoes.

Näiteks said eelmise aasta novembris lahenduse mitmed pikka aega ootel olnud arendused. Siinkohal mainin ära, et nt. muutus kannete nimekiri, kus kuvatakse nüüd tegelikult ka kandeid, mitte kannete kirjeid, mis peaks kannete leidmise edaspidi lihtsamaks tegema. Lisandus veel võimalus nimekirjadest kõiki andmeid ühekorraga eksportida, mitte ainult kuni 100 rea kaupa nagu varem, ladude inventuur sai kaasaegsema kuju ja muutus kasutajasõbralikumaks. Peale selle toimus programmis veel mitukümmend pisemat täiendust või parandust, mis kõik peaksid SimplBooksi üldiselt meeldivamaks muutma – põhiliselt seotud ladude ja andmete eksportimisega.

Detsembris või õigemini kohe jaanuari alguses sai valmis e-arvete toe esimene etapp (Loe siit, mis on e-arve? – PDF see ei ole). See sisaldab endas võimalust müügiarveid e-arvetena alla laadida (jaanuari lõpuks peaksid e-arved automaatselt väljasaadetavate kirjadega kaasa minema) ja ostuarveid e-arvetest importida – esialgu ühe kaupa. Täiesti uue moodulina lisandus palju küsitud kassa moodul. Sisuliselt lisandus üks vaade, mis võtab kokku kõik kassade liikumised – st laekumised ja maksed – ning võimaldab printida kassaordereid. Ja nagu viimastel kuudel kombeks on olnud, siis oli veel lisaks mitukümmend pisikest täiendust/parandust.

Nagu näha, siis päris palju muudatusi ja tempo on tegelikult pidevalt kasvamas, sest hetkel on juba ahjus ehk siis poolvalmis mitu suuremat arendust, mis lähikuudel ükshaaval välja tulevad.

Jaanus Reismaa

jaanus@simplbooks.ee

Jaanus on ettevõtte tegevjuht ning hoolitseb ka SimplBooks arenduste ja visiooni eest. Jaanuse sulest tuleb siia blogisse põhiliselt info uuenduste kohta, kuid sekka ka muid mõtteid.

1Kommentaar
  • SimplBooks | Milline on tõeline e-arve? 12. jaanuar 2015, 14:26 Vasta

    […] SimplBooks on e-arvete kasutuselevõtuks teinud juba vajaliku eeltöö ära ning hetkel on võimalus müügiarveid e-arvetena alla laadida ja ostuarveid e-arvetest importida. Lisaarendused on selles osas tulemas juba 2015 jaanuar-veebruar. […]

Kirjuta kommentaar