SimplBooks uuendused jaanuaris ja veebruaris 2014

SimplBooks uuendused jaanuaris ja veebruaris 2014

18. märts 2014, 10:59 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

 

Meeldiv on tõdeda, et oleme taas palju edasi liikunud. Viimaste kuude jooksul võibolla mitte niipalju funktsionaalsuse poole pealt aga siiski. Suurim muutus on viimastel kuudel toimunud meie meeskonnas aga selle kohta tuleb täpsem info mõne aja pärast.

Arenduse poole pealt oli jaanuari ja veebruari kuu suurimaks ja tähtsaimaks osaks ladude täiendused. Nimelt sai lisatud võimalus teha ladudevahelisi kandeid. Lisatud sai ka laoliikumiste aruanne, mis annab nüüd parema ülevaate millal ja kuhu kaubad liikusid ning laost väljaminevate kaupade kohta saatelehtede väljatrüki võimalus. Parandatud sai lisaks veel ladudega seotud väiksemad vead.

Muude täienduste hulgas oli nt meie teavituste süsteemi mugavamaks ja sujuvamaks muutmine. Ehk enam ei hüppa uuenduste teade teile sisselogimisel nö näkku vaid saate uuendusi vaadata siis, kui teile sobib ka tagantjärgi. Selle jaoks on vastav nupuke keskkonna üleval ääres (elektripirn).

Keskkond sai täielikult tõlgitud inglise-, vene- ja soome keelde ning ka kiiremaks optimeeritud. Keskkonna kiirus mõjutab pigem suuremaid kliente, kelle andmebaas mahukam.

Lisaks oli veel rida pisikesi täiendusi ja parandusi aga lühidalt oleks see kõik. Järgmiste uuendusteni siis….

Kes aga magasid meie eelmised uuendused maha, siis loe ka meie uusaasta uuendusi!

Rene Meres

rene@simplbooks.ee

Rene tegeleb SimplBooksis põhiliselt turunduse, reklaami ja ekspordiga. Blogis puudutab Rene ettevõtluse, interneti ja raamatupidamisega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar