Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused augustis ja septembris 2013 (0)

 

Augustis ja septembris jätkusid loogilist rada mööda arendused, mis osaliselt sõltusid kevadel tehtud arendustest (märts kuni juuli). Nimelt sai täielikult uuendatud müügiraport kuhu lisandus lõpuks ka artiklite põhine aruanne. Tegime täielikult ümber importimise funktsionaalsuse v.a. pangaimport, mis sai hetkel üldse kinni keeratud paljude puuduste tõttu. Panga impordi loodame võimalikult pea taastada. Artiklitel on nüüd võimalik eelmäärata artiklite müügihinda ning tulukontot raamatupidamise tarvis. Lisaks sai tehtud paarkümmend pisikest täiendust parandust.

Olulisema muudatusena mainin ära, et alates septembri algusest muutsime täielikult e-kirjade väljasaatmise süsteemi, mis peaks tagama kirjade kohale jõudmise 99,9% juhtudest. Ülejäänud juhtudel on tõenäoliselt tegemist kas valesti kirjutatud meiliaadressiga või sellega, et nt saaja postkast on sel hetkel täis.

Hetkel kõik – küsimuste korral võtke meiega julgesti ühendust või kirjutage siiasamasse postituse alla.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!