SimplBooks uuendused augustis ja septembris 2013

SimplBooks uuendused augustis ja septembris 2013

2. oktoober 2013, 18:42 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Augustis ja septembris jätkusid loogilist rada mööda arendused, mis osaliselt sõltusid kevadel tehtud arendustest (märts kuni juuli). Nimelt sai täielikult uuendatud müügiraport kuhu lisandus lõpuks ka artiklite põhine aruanne. Tegime täielikult ümber importimise funktsionaalsuse v.a. pangaimport, mis sai hetkel üldse kinni keeratud paljude puuduste tõttu. Panga impordi loodame võimalikult pea taastada. Artiklitel on nüüd võimalik eelmäärata artiklite müügihinda ning tulukontot raamatupidamise tarvis. Lisaks sai tehtud paarkümmend pisikest täiendust parandust.

Olulisema muudatusena mainin ära, et alates septembri algusest muutsime täielikult e-kirjade väljasaatmise süsteemi, mis peaks tagama kirjade kohale jõudmise 99,9% juhtudest. Ülejäänud juhtudel on tõenäoliselt tegemist kas valesti kirjutatud meiliaadressiga või sellega, et nt saaja postkast on sel hetkel täis.

Hetkel kõik – küsimuste korral võtke meiega julgesti ühendust või kirjutage siiasamasse postituse alla.

Rene Meres

rene@simplbooks.ee

Rene tegeleb SimplBooksis põhiliselt turunduse, reklaami ja ekspordiga. Blogis puudutab Rene ettevõtluse, interneti ja raamatupidamisega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar