SimplBooks uuendused märts kuni juuli 2013

SimplBooks uuendused märts kuni juuli 2013

6. august 2013, 20:36 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

Viimasest blogipostitusest on nüüd juba liigagi pikk aeg möödas. Mis siis vahepeal toimunud on?

Märtsi kuu jooksul sai laomoodulit veidi lihvitud ning töö selles osas käib edasi. Lisaks täienes põhivara arvestus võimaluste poolest nagu enne täielikku amortiseerumist maha kandmine ja põhivara müümine. Sai parandatud pisemaid vigasid ning tehtud rida väiksemaid täiendusi. Kuna nimekiri on pikk ja iga parandus/täiendus üksinda mõjutas reaalselt ainult paari klienti, siis ei hakka neid siin eraldi kõiki välja tooma.

Aprill kuni juuni möödusid suurest pisemate täienduste ja paranduste tähe all. Midagi märkimisväärset välja ei oska tuuagi peale põhivara raporti ehk. Samas jätkus pidev klientide arvu kasv.

Juuli kuu oli taas vähe suuremate muutuste aeg. Nimelt sai lõpuks lisatud rahavoogude aruanne. Rahavoogude aruandest tingitud täienduste käigus sai uuendatud ja täiendatud ka teisi raamatupidamise põhiaruandeid. Põhiaruanded on nüüd puhtama ja loodetavasti arusaadavama ilmega ning kasumiaruanne ja rahavood on vaikimisi seadistuses enam RIK-i aruannete moodi, mis peaks edaspidi hõlbustama majandusaasta aruande esitamist.

Ja lühidalt ongi kõik, mis vahepeal toimunud. Soovime kõigile mõnusat suve jätku ja meeldivat SimplBooks kogemust…

Rene Meres

rene@simplbooks.ee

Rene tegeleb SimplBooksis põhiliselt turunduse, reklaami ja ekspordiga. Blogis puudutab Rene ettevõtluse, interneti ja raamatupidamisega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar