Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused aprillis 2012 (2)

 

Järjekordne kuu on taas möödas ja suvi juba peaaegu käega katsuda. SimplBooksi jaoks oli aprill põhiliselt pisemate täienduste ja paranduste kuu. Suures osas sai tehtud muudatusi vastavalt meie kasutajatelt laekunud tagasisidele. Siinkohal kasutaks taas võimalust ja tänaks tagasiside ja soovituste eest Liisi, Martinit, Kristjanit, Ellat, Siljat ja Rometit.

Mõningad olulisemad asjad mis tehtud said siis:

  • automaatsete kannete sisu on nüüd informatiivsem
  • hinnapakkumistele sai lisatud arhiiv, mis töötab suuresti autonoomselt ning aitab sinul keskenduda olulisele
  • kliendid ja hankijad on nüüd eraldi nimekirjades aga pole rangelt eraldatud ning nt arvet sisestades saate ikka mõlemaid kasutada
  • parandasime ümbersuunamisi nt pärast objekti muutmist, et sa ei peaks nii palju tühja klikkima
  • arvete (nii müügi kui ostu) ja pakkumiste detailse vaate päises kuvatakse nüüd objekti hetke staatust (nt “ootab maksmist”)
  • müügiarvete ja hinnapakkumiste sisestamisel saab nüüd muuta ka lisainfo välja väärtust – tekst, mis ilmub arveridade alla
  • põhilisi aruandeid saab nüüd erinevates formaatides eksportida (Excel, PDF, CSV)
  • “Raamatupidamine -> kontod” detailne vaade on nüüd informatiivsem
  • parandatud finantskannete nummerduse süsteemi

Lisaks on rõõm teatada, et lõpuks on üles saanud ka esialgsed juhendid aadressil support.simplbooks.ee. Täiendame neid jooksvalt. Kui sealt abi ei saa siis on alati võimalus meile kirjutada aadressil support@simplbooks.ee.

Kõigile praegustele ja tulevastele kasutajatele kes pikisilmi palgaarvestust ootavad, siis infoks niipalju, et plaan on mai kuu lõpuks SimplBooks süsteemi palgamoodul lisada. Oleme juba arendusega alustanud aga nagu ülevalt näha oli aprillis lisaks muid olulisi arendusi.

Ja veel – kui sa pole veel SimplBooks kasutaja aga plaanid seda õige pea teha või sulle tundub, et meil on potensiaali, siis ära unusta meile ka Facebookis like panna. Iga uus fänn aitab SimplBooksil kiiremini kasvada ja areneda.

Igatahes soovime kõigile sooja ja päikselist algavat mai kuud.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Comments (2)

  • Iris Rõngelep Vasta

    Tere,

    demo programmis teil palgamoodulit ei ole, kas ülalmainitud mai kuu lõpuks lubatud palgamoodul on välja arendatud ehk et teiega liitumisel täna-homme on seda võimalik juba kasutada?

    Ette tänades,
    võimalik klient

    02/07/2012 at 15:53
    • Jaanus Vasta

      Tere Iris,

      peab tõdema, et lubadus sai antud liialt optimistlikult. Hetkel veel palgamoodulit pole aga on kohe kohe valmimas. Anname oma blogis sellest kindlasti märku.

      Parimat soovides,
      Jaanus

      03/07/2012 at 14:08

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!