Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused märtsis 2012 (0)

 

Möödunud on järjekordne kuu – väga tegus ja edukas kuu. Suurimaks uudiseks SimplBooks praeguste ja tulevaste kasutajate jaoks on põhivara mooduli lisandumine. Väljaspoolt ehk ei paistagi nii väga midagi erilist, sest on lisandunud nagu ainult üks leht “Raamatupidamine -> põhivara” aga lihtsa väliskihi alla sai palju tarkust pandud. Lühidalt võimaldab põhivara moodul automaatselt amortisatsiooni arvestada sh ka amortisatsiooni plaani suvalistel hetkedel muuta, poolautomaatselt põhivara ümber hinnata ning põhivara maha kanda. Kõike seda saab soovi korral muidugi ka käsitsi teha.

Pisematest täiendustest väärivad ära märkimist pearaamatu lisafilter millega saab välja võtta ainult ühe konto kanded ning eelmiste perioodide sulgemine seadete alt. Lisaks sai parandatud rida pisikesi kasutusmugavuse punkte ning mitmeid vaateid ühtlustatud. Automaatsete kannete sisud on nüüd lõpuks tõlgitud Eesti keelde ning lähiajal muutuvad need informatiivsemateks.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!