Jaga seda postitust

Uuendused detsembris 2011 ja aasta kokkuvõte (2)

 

Aasta 2011 on kohe kohe lõppemas ja aeg vaadata tagasi, et mis selles aastas toimunud on. SimplBooksi meeskonna jaoks oli see aasta vägagi põnev ja täis suuri muutusi ja arenguid. Esiteks juba see, et 2011 oli see kui muutsime oma teenuse iseloomu lihtsalt müügiarvete keskkonnast raamatupidamistarkvaraks – alguses siiski vana nimega eAktiva. Kevade lõpus ja suve alguses muutsime nime ning välimust. Ja loomulikult ei saa unustada kogu seda meeletut arengut terve aasta jooksul nii funktsionaalsuses kui kasutusmugavuses ja turvalisuses.

Siinkohal tahaks kasutada veelkord võimalust ja tänada meie kliente kasuliku ja konstruktiivse tagasiside eest – suur aitäh teile! Loodame teie ettevõtete raamatupidamise veelgi lihtsamaks teha algaval 2012 aastal. Tegelikult saame isegi LUBADA, et 2012 aasta areneb SimplBooks veelgi kiiremini – aga iga asi omal ajal.

Lisan veel lühidalt muudatused, mis on detsembris valminud ja lähipäevil välja tulemas kui oleme kõik ilusti üle testida jõudnud:

  1. andmete import .csv failist (kliendid, kontaktid ja tooted/teenused jne)
  2. pangaväljavõtte import telehansa formaadist (Swedbank, SEB, Sampo Pank, Nordea jne)
  3. kasutajagrupid on täiendatud – juhatus (admin), raamatupidamine, müük
  4. lisasime vene keele tõlked

Sellega tundub kõik oluline hetkel öeldud olevat. Soovin teile, meie praegused ja tulevased kliendid, kogu SimplBooks meeskonna nimel head vanaaasta lõppu ja head uut algavat aastat! Et algav aasta oleks teile veel tegusam ja edukam.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Comments (2)

  • Reimo Vasta

    “pangaväljavõtte import telehansa formaadist (Swedbank, SEB, Sampo Pank, Nordea jne)”

    SEB ei väljasta telehansa formaadis väljavõtet. Enne kui kirjutate, kontrollige fakte!

    16/02/2012 at 20:33
    • Jaanus Vasta

      Tere Reimo!

      Peab tõdema, et Teil on õigus. Varasem SEB U-net seda veel väljastas meie andmetel aga uues internetipangas seda võimalust tõesti ei ole. Kõrvaldame antud puuduse esimesel võimalusel.

      Tänud tagasiside eest.
      Jaanus

      17/02/2012 at 10:43

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!