Jaga seda postitust

SimplBooks muutus veel värskemaks! (0)

 

Lõpuks pärast tervelt kuu aega kestnud pingelist arendust on valmis SimplBooks uus versioon, mis on juba ka kõigile kättesaadav demo keskkonnas. Muudatused on suured olnud ning oleme arvesse võtnud oma kasutajate ettepanekuid ja soove.  Uues versioonis on palju uut ning nii mõnigi vanem asi on saanud uue kuue.

 

Esmalt hakkab loomulikult silma SimplBooks keskkonna uus kujundus, mis ei ole aga mitte ainult silmailuks. Püüdsime keskkonda selgemaks ja ringi liikumist lihtsamaks ning kiiremaks teha. Välimises kihis sai suur osa kasutajaliidese (visuaalne külg) mootorist välja vahetatud, et pakkuda stabiilsemat ja kiiremat kasutuskogemust. Kui hästi see kõik meil õnnestus jääb lõpuks sinu otsustada kallis kasutaja aga meie – oleme rahul!

 

Uue funktsionaalsuse poole pealt lisandus palju, mis võib esmapilgul elementaarne tunduda aga tegime seda kõike üle keskmise hästi. Nt on kõik meie loetelud nüüd  lihtsalt ja kiirelt otsitavad ning sorteeritavad. Aruannete poole pealt lisandusid müügi- ja ostureskontro ning käibemaksu aruanne.

 

Lisaks on lähiajal plaanis veel mitmed pisemad uuendused, mis puudutavad nt arveid ja hinnapakkumisi. Aga iga asi omal ajal.  On veel mitmeid uusi funktsioone, mille kallal on juba tööd alustatud aga kahjuks käesolevate uuenduste ajaks valmis ei jõudnud.

 

Lõpetuseks aga mõnusat suve jätku kõigile!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!