Jaga seda postitust

Aprillinaljad kontoris (1 kommentaar)


Toon sinuni parimad aprillinaljad ja lihtsalt naljad, mida saad kontoris läbi viia.  Siin on nii kergemaid kui ka hullemaid nalju, vaja ainult huumorisoont ja pealehakkamist. Igaks juhuks mainin ka ära, et naljade läbiviimine on sinu endal vastutusel ning sa peaksid kindlasti arvestama kõige hullema stsenaariumiga. Kui peaks juhtuma, et sina või su kolleeg kaotab sellepärast töö, siis see ei pruugi enam nii naljakas olla.

Mõningaid nalju võib samas kasutada ka mõnel muul päeval, kui sul on lihtsalt lõbus tuju. Pea meeles, et hea nali kukub kõige paremini välja, kui sa suudad seda ohjeldada ning kui sul on alibi. Ära kunagi tee sellist nalja, mis sulle endale tehes ei ole naljakas. (Paljud alltoodud naljad on laenatud).

Nüüd aga, trummide põrinal rullub sinu ees kuldne eesriie:

Kuulujutt

Küsi oma “sihtmärgi” käest: “kas see on tõsi, et sa oled rase?”. Kui ta uurib, et kes seda rääkis või kust selline mõte, siis ütle, et kontoris räägitakse.  Väga hea on, kui te olete mitmekesi ja neid küsijaid on veel, sel juhul tehke seda muidugi ükshaaval. Veel saab küsida näiteks kas tal on suhe ühe kolleegiga, kas ta tõesti töötab konkurendi heaks, vms.

It-spetsialistile

Kui sul on ligipääs kontori e-maili serveritele, siis pane automaatvastaja igale välja saadetud meilile, mis ütleb, et teie litsents  aegub täna kell 15:00 ning peale seda enam kirju välja saata ei saa. Kõige väiksemas kirjas kirjuta alla, et aprillinali, kuna väikeses kirjas teksti tavaliselt ei loeta. Kell 15 võid saata ka kirja, et e-maili teenus on nüüd suletud. (See nali on laenatud anonüümselt).

Kõne Hr. Karult

Jäta kolleegi lauale märkmepaber, kuhu kirjuta telefoninumber ning kiri, et helista Hr. Karule. Telefoninumbriks märgi loomaaia number. Sama võtet võid kasutada ka teiste nimede ja tegevusvaldkondadega.

 


Äratus

Kui keegi kontoris kasutab kõrvaklappe, siis tõmba need arvutist välja ja asenda kõlaritega. Tee seda nii, et sellest ei oleks aru saada ning keera kõlarid valju peale. Paremal juhul lastakse kõlaritesse midagi privaatset/isiklikku/naljakat :) Või lihtsalt kõlarite puhul keera hääletugevus mitu korda kõvemaks. Kui omanik seda varem ei avasta, siis ehmatus on garanteeritud.

Teine võimalus – kui kontoris on kasutusel lülitiga pikendusjuhtmed, siis lülita kollegi arvuti pikendusjuhtmel vool välja, sisesta samasse pikendusjuhtmesse kaasaskantav raadio ja keera see valju peale. Nüüd kui kolleeg laua taha tuleb ja arvutit tööle soovib panna, näeb et voolu ei ole, lülitab voolu sisse ja….

Varastatud töökoht

Koristage koos kontoriga kolleegi töökoht. Viige ära kogu töökoht – kontorilaud, arvuti, tool, jms. ning koristage plats korralikult puhtaks. Tühjale kohale võib näiteks panna ka mõne kontoritaime. Suur võib olla kolleegi üllatus kui sisse astub.

Vihane sõnum ülemuselt

Muuda kolleegi mobiilis või töö telefonis ära enda nimi ja vaheta see ülemuse nimeliseks. Siis saada oma telefoni pealt kolleegile mõni huvitav sõnum. Näiteks võib saata, et täna oli meil kohtumine kokku lepitud tähtsa kliendiga (kliendi nimi), kus sa oled?, või mõni muu apsakas, mis seoses tööga on teemakohane.

Hõbedane töökoht

Mässi kogu kolleegi töönurk hõbepaberisse nagu juuresoleval pildil. Võid kasutada ka mõnda värvilist paberit, näiteks lilla pakkepaber.

Palun kasuta teist ust

Pane kontorisse üles silt: “Palun kasuta teist ust”. Pane see silt kõigile sisenevatele ja väljuvatele ustele kontoris.

Tilkuv tops

Vajuta väikesed augud kontoris olevatesse papist või plastikust joogitopsidele. Tee seda ainult kas esimesele topsile, paarile esimesele või üle ühe. Aukude tegemiseks sobib väga hästi nõel, kirjaklamber või hambaork. Järgmine kes läheb vett võtma saab kaasa väikese kastekannu ;)

Segaduses klaviatuur

Vaheta kolleegi klaviatuuril nupud ära. Üks võimalus on kirjutada midagi klaviatuurile, nagu on näidatud siin pildil.

Kontoris toiduvarastajale

Sellisel puhul on kaks võimalust: 1) Tee isuäratav võileib kassitoidust ja pane külmikusse, vaata mis saab. 2) Tee võileib või valmista toit väga vürtsika kastmega või mõne muu kange maitseainega.

Vaheta riideid

Võta tööjuurde kaasa mitu erinevat riideeset (näiteks mitu erinevat t-särki või lipsu vms) ning vaheta neid iga natukese aja tagant salaja, iga vahetuse vahepeal käi kontoris ringi, või mine räägi/aruta midagi oma “sihtmärgiga”. Nn “sihtmärk” võib hakata oma mälus ja mõistuses kahtlema. Veel suurejoonelisem on, kui seda teevad mitu inimest või isegi terve kontor, välja arvatud “sihtmärk”.

Hiir tarretises

Tee kaussi tarretise segu ning pane tagurpidi kolleegi hiire peale. Hästi välja kukkunud tarretis annab hea efekti.

 

Kui sul on veel mõningaid häid nalju, siis jaga seda teistega. Mis tünga aprilli puhul oled ise saanud ja mida teinud oled?

Kui sulle naljad meeldisid, siis kindlasti jaga seda ka teistega läbi allolevate nuppude ;)

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Kommentaar (1)

  • Tarmo Vasta

    Natuke nalja.

    05/02/2013 at 14:31

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!