Jaga seda postitust

eAktiva (nüüdne SimplBooks) alustab blogimisega (0)

 

 

(Täiendus: Alates 2011 juunist muutis eAktiva oma nime SimplBooks-iks)

Tervitame sind eAktiva uues veebis. Peale veebi on veel muutunud palju asju ning muutused toimuvad ka edaspidi. Muutunud on näiteks eAktiva tarkvara, aastanumber, meile kalliks saanud Eesti Kroon ning palju muudki olulist ja vähemolulist. Et muutustega paremini kohaneda oleme oma lehele lisanud blogi, kuhu hakkame jooksvalt kasulikke ja huvitavaid artikleid postitama.

Blogis hakkame rääkima raamatupidamisest, ettevõtlusest, majandusest, jagame huvitavaid päevakajalisi uudiseid vms, mida antud hetkel vajalikuks/huvitavaks peame. Blogi on mõeldud nii ettevõtjatele ja juhtidele kui ka raamatupidajatele ja kontoritöölistele. Oma postitustes proovime jagada nii levinud õpetusi raamatupidamises kui ka süveneda detailsematesse küsimustesse, koostada teste, postitada pilte-videosid-huumorit, uudiseid eAktivast ja muust maailmast ning võibolla ka mõningaid intervjuusid läbi viia.

Blogi eesmärgiks on pakkuda sulle võimalikult kasulikku ja olulist infot, seega igasugune tagasiside on väga oodatud. Anna teada teemadest, mille kohta sooviksid lugeda.

Head lugemist!
eAktiva meeskond
2. jaanuar 2011

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!