eAktiva (nüüdne SimplBooks) alustab blogimisega

eAktiva (nüüdne SimplBooks) alustab blogimisega

2. jaanuar 2011, 10:09 in SimplBooks uudised
0 Kommentaarid

(Täiendus: Alates 2011 juunist muutis eAktiva oma nime SimplBooks-iks)

Tervitame sind eAktiva uues veebis. Peale veebi on veel muutunud palju asju ning muutused toimuvad ka edaspidi. Muutunud on näiteks eAktiva tarkvara, aastanumber, meile kalliks saanud Eesti Kroon ning palju muudki olulist ja vähemolulist. Et muutustega paremini kohaneda oleme oma lehele lisanud blogi, kuhu hakkame jooksvalt kasulikke ja huvitavaid artikleid postitama.

Blogis hakkame rääkima raamatupidamisest, ettevõtlusest, majandusest, jagame huvitavaid päevakajalisi uudiseid vms, mida antud hetkel vajalikuks/huvitavaks peame. Blogi on mõeldud nii ettevõtjatele ja juhtidele kui ka raamatupidajatele ja kontoritöölistele. Oma postitustes proovime jagada nii levinud õpetusi raamatupidamises kui ka süveneda detailsematesse küsimustesse, koostada teste, postitada pilte-videosid-huumorit, uudiseid eAktivast ja muust maailmast ning võibolla ka mõningaid intervjuusid läbi viia.

Blogi eesmärgiks on pakkuda sulle võimalikult kasulikku ja olulist infot, seega igasugune tagasiside on väga oodatud. Anna teada teemadest, mille kohta sooviksid lugeda.

Head lugemist!
eAktiva meeskond
2. jaanuar 2011

Rene Meres

rene@simplbooks.ee

Rene tegeleb SimplBooksis põhiliselt turunduse, reklaami ja ekspordiga. Blogis puudutab Rene ettevõtluse, interneti ja raamatupidamisega seotud teemasid.

Kommentaarid puuduvad

Kirjuta kommentaar