Jaga seda postitust

SimplBooks pearaamatupidaja Reelika Riives-Mägi nomineeriti Aasta Raamatupidaja valimisel TOP3 hulka (0)

Kolmapäeval, 18. oktoobril 2017. a toimunud Eesti raamatupidajate konverentsil “Teejuht 2018. aastaks” kuulutati juba neljandat korda välja aasta raamatupidaja. TOP3 hulka nomineeriti ka SimplBooks pearaamatupidaja Reelika Riives-Mägi.

Aasta raamatupidaja valimisega soovivad korraldajad väärtustada raamatupidaja ametit ning pöörata tähelepanu raamatupidajatele, kes on märkimisväärselt aidanud kaasa kogu valdkonna või oma ettevõtte arengule ja edule. Siinkohal on kogu SimplBooks tiimil väga hea meel, et meie meeskonnas on Eesti üks parimaid raamatupidajaid.

 

Reelika: “Miks ma olen raamatupidaja?”

 

Reelika Riives-Mägi numbritega sehkendamise pisik pärineb juba varasest lapsepõlvest, kui vennalt raha laenates, tema ikka plussi oskas jääda. Esmased kokkupuuted palgaarvestusest pärinevad tal varasest teismeeast, kui hakkas oma ema ettevõttes tegutsevatele töötajatele palkasid arvestama. Numbrite ja paberitega mässamine paelus teda sedavõrd, et ühel hetkel leidis end loomuliku jätkuna õppimas Tallinna majanduskoolis ja Lääne-Viru rakenduskõrgkoolis. Et teooria ka praktikas kinnistuks, siis asus samaaegselt oma erialal töötama.

Ta on aidanud arendada linna- ja riigiraamatupidamises kasutatavaid majandustarkvarasid SAP ja NAVISION. Ning selle aasta kevadest räägib kaasa SimplBooks programmi arendamisel.

Reelika Riives-Mägi on oma loos “Miks ma olen raamatupidaja?” kirjutanud, et tema suurim unistus on seotud paberivaba raamatupidamisega ja et programmid oleksid võimalikult automatiseeritud. “Raamatupidaja roll on muutunud, tuleb olla juhile parem käsi ja professionaalne nõuandja finantsküsimustes, mitte ainult kannete sisestaja,” märgib ta.

Lisaks tõdeb ta, et iga töö on hea, kui see endale meeldivaks ja huvitavaks teha.

 

SimplBooksi tegevjuht Jaanus Reismaa:

 

“Lisaks raamatupidamise korraldamisele, juhendab Reelika meie teist raamatupidajat ja kogu meeskonda raamatupidamise poole pealt ning aitab uusi arendusideid lihvida tarkvaraarenduste osas. Tal on hindamatud kogemused ning ta on oluline lüli SimplBooks raamatupidamistarkvara paremaks muutmise juures.

Väga suurt rolli mängib ka kogu meie meeskonna sünergia ja ühiste väärtuste jagamine. Reelika oli juba töövestlusel ja esimestest päevadest peale väga avatud ja ääretult sõbralik kõigi vastu ning sulandumine toimus koheselt. Seega Reelika ei ole ainult nõustaja, pearaamatupidaja ja “parem käsi” meie tarkvara edasiarendamisel, vaid ka oluline lüli kogu meeskonna inspireerimisel ja ühise eesmärgi poole liikumisel.”

Raamatupidajate konverentsil Aasta Raamatupidaja valimine

Aasta raamatupidajaks valiti Karsgemi OÜ juhatuse liige ja raamatupidaja Rebecca Liis Armus. Ning kolmandaks nominendiks oli Estravel AS müügikontrolli ja arvelduste osakonna juht Eret Pappel.

Rohkem Aasta Raamatupidaja valimise kohta saab lugeda RMP.ee portaalist siit.

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!