Jaga seda postitust

Head Uut Aastat 2017! (0)

 

Mida me eelmisel aastal tegime?

Eelmise aasta alguses tulid välja mitmed uuendused ja täiendused. Olulisimateks olid ehk uue kujunduse viimase lihvi andmine, tarneaadressid ning dashboard (ettevõtte ülevaate leht).

Alates kevade lõpust oleme teinud palju pisikesi ja mõningaid veidi suuremaid parandusi olemas-olevas funktsionaalsuses. Suurem osa ajast tegelesime aga SimplBooks-i kui ettevõtte arendamisega – mitmete protseduuride paika seadmise ja särasilmsete ning motiveeritud inimeste värbamisega. Seda kõike selleks, et SimplBooks tervikuna uuele arengutasemele viia, et muuta meie teenus veelgi sujuvamaks ning kliendisõbralikumaks – jätkusuutlikult! Nt reorganiseerisime kasutajate meilide vastuvõtmise ja töötlemise süsteemi, et viia miinimumini juhtumid kus mõni meil jääb inimliku eksituse tõttu lihtsalt kahe silma vahele.

Kuidas see kõik käesolevas aastas väljendub?

Muudame teenuse halduse järk järgult automaatsemaks, mis tähendab kliendile kiiremat reageerimisaega. Parandame ja muudame mugavamaks ning sujuvamaks olemas-olevat funktsionaalsust nagu nt palgamoodul ja pangatehingute import. Lisame tarkvarasse puuduvad olulised aruanded ning lisamoodulid ja võimalused. Laieneme agressiivsemalt teistesse EL riikidesse, mis lõpuks tähendab rohkemate võimaluste avanemist ka meie olemasolevatele klientidele.

Kokkuvõtteks…

Sellega seoses soovime oma olemasolevatele ja tulevastele klientidele ja koostööpartneritele Edukat Uut Aastat ning palju palju kordaminekuid!

Ja kui Sina veel ei kasuta meid siis ära enam oota vaid registreeru!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!