Jaga seda postitust

Uue versiooni parandused ja köögipoolest veidi (0)

 

SimplBooks uus versioon läks ülesse 9 päeva tagasi ning uue versiooni loomine võttis aega 4 kuud. Ükski nii suur uuendus ei möödu siiski veatult või rahulikult. Suuremat pinget ja töökoormust oli umbes nädal ning õnneks ühtegi suurt probleemi ette ei tulnud, väiksemaid aga küll. Avaldan selles postituses veidi klientide tagasisidet, köögipoolt ning milliseid parandusi me tegime.

Veidi rohkem kui nädala jooksul oleme  kasutajatoe poolt vastanud 358-le kliendi e-mailile ning 130-le telefonikõnele. Mis me selle infoga teinud oleme? – Oleme selle perioodi jooksul teinud 14 täiendavat versiooni uuendust ning need on sisaldanud 164 konkreetset täiendust/parandust.

Milline on olnud klientide tagasiside?

Kõigepealt meie suur tänu kõigile, kes on tagasisidet andnud. Väga palju tögamist ei ole olnud (huhh :))  ning üldpildis on tagasiside olnud väga konstruktiivne – sellest on meile palju abi. Loomulikult on uus välimus alati harjumatu, kuid tagasiside on valdavalt positiivne ja enamikele see meeldib. Seejuures on viidatud ka erinevatele ebamugavustele ja vigadele. Ca 90% ebamugavustest ja vigadest oleme praeguseks lahendanud ning tegemist oli nö live-viimistlusega.

Läbilõige kasutaja tagasisidest: “Väga ilus ja moodne, mulle meeldib! Võibolla võiks olla taustas siiski taustavärv natukene tumedam osadel asjadel, et kõik nii üheks ei vaju aga üldiselt ikka väga kõva töö! Tore näha, et SimplBooks pidevalt areneb!” Ehk siis pigem oli tegemist ebamugavustega.

Miks me neid vigu enne uue versiooni lansseerimist ära ei parandanud? – Lühidalt on 10 miljonit erinevat nüanssi, vaadet, funktsiooni, mida on meil võimatu 100% täielikult läbi testida. Ning kui me ka oleks kõik nüansid läbi käinud, siis oleks uus versioon tulnud alles aastaks 2018. Kõiki nüansse tuleb ka testida kümnes erinevas brauseris + erinevad mobiilsed seadmed.

Valuvaigisti uue versiooniga seotud valude vastu

Uue versiooniga jätsime paralleelselt üles ka vana versiooni, seega kui kasutajal oli mingi probleem või soovis uue versiooniga tutvumist edasi lükata, siis sai lihtsalt vana versiooni peale ennast lülitada, kus oli kõik endine.

Uuendused-parandused uuele versioonile

  • Lisasime kontrastsust – tagataust, nimekirja ridade jooned, arveridade päis, tekstiväljad jms.
  • Staatuse veeru vaikimisi kuvamine – varem sai seda seadetest määrata ja see tekitas segadust.
  • Arveridade kuvamine – arverea lisainfot ei avata enam automaatselt.
  • Müügi- ja ostureskontro vaadete uuendamine.
  • Vaadete ühildamine erinevate brauserite vahel (näiteks Safari).
  • + 100 väiksemat parandust ja täiendust.

 

Uute arenduste nimekiri on aga ees ja töö jätkub. Kes ei ole veel uue versiooni võimalustega tutvunud, siis lugege kindlasti ka seda postitust.

Ning ootame jätkuvalt teie tagasisidet :)

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!