Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused jaanuaris ja veebruaris 2014 (0)

 

 

Meeldiv on tõdeda, et oleme taas palju edasi liikunud. Viimaste kuude jooksul võibolla mitte niipalju funktsionaalsuse poole pealt aga siiski. Suurim muutus on viimastel kuudel toimunud meie meeskonnas aga selle kohta tuleb täpsem info mõne aja pärast.

Arenduse poole pealt oli jaanuari ja veebruari kuu suurimaks ja tähtsaimaks osaks ladude täiendused. Nimelt sai lisatud võimalus teha ladudevahelisi kandeid. Lisatud sai ka laoliikumiste aruanne, mis annab nüüd parema ülevaate millal ja kuhu kaubad liikusid ning laost väljaminevate kaupade kohta saatelehtede väljatrüki võimalus. Parandatud sai lisaks veel ladudega seotud väiksemad vead.

Muude täienduste hulgas oli nt meie teavituste süsteemi mugavamaks ja sujuvamaks muutmine. Ehk enam ei hüppa uuenduste teade teile sisselogimisel nö näkku vaid saate uuendusi vaadata siis, kui teile sobib ka tagantjärgi. Selle jaoks on vastav nupuke keskkonna üleval ääres (elektripirn).

Keskkond sai täielikult tõlgitud inglise-, vene- ja soome keelde ning ka kiiremaks optimeeritud. Keskkonna kiirus mõjutab pigem suuremaid kliente, kelle andmebaas mahukam.

Lisaks oli veel rida pisikesi täiendusi ja parandusi aga lühidalt oleks see kõik. Järgmiste uuendusteni siis….

Kes aga magasid meie eelmised uuendused maha, siis loe ka meie uusaasta uuendusi!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!