Jaga seda postitust

Head Uut Aastat! (0)

 

Vahepeal on kätte jõudnud uus aasta. Nagu näha on meie blogipostituste arv märgatavalt kahanenud võrreldes nt aasta algusega. See ei tähenda, et meil kuidagi kehvasti läheks – otse vastupidi ja seetõttu on lihtsalt aega blogi jaoks vähemaks jäänud. Lõppenud aastale tagasi vaadates peab tõdema, et oli edukas aasta küll. Enam kui kahekordistasime oma klientide arvu, kolisime uude kontorisse, tegime palju lobitööd ning täiendasime ja parandasime märgatavalt SimplBooks tarkvara funktsionaalsust. Loomulikult oleks viimase punkti osas soovinud rohkem saavutada aga ei nurise. Algaval aastal teeme igatahes rohkem!!

Üheks postitamise põhjuseks oli aga märku anda uuendustest SimplBooks tarkvarast. Seekordne postitus pole niivõrd enam suunatud meie olemasolevatele klientidele kuna viimaste uuenduste seas oli ka teavituste süsteem läbi mille anname programmi uuendustest ja nende sisust klientidele märku kohe kui need toimuvad. Tulevastele klientidele infoks, et olulisemad uuendused oktoober kuni detsember 2013 olid: TS raporti lisandumine (andmed TSD jaoks), täiendavad filtrid ning eksportimise võimalused mitmetes raportites, kuni kolme pangakonto määramise võimalus arvetele ja pakkumistele ning lisandus kaks täiendavat kujundust/põhja nii müügiarvetele kui pakkumistele. Lisaks sai tehtud üle paarikümne pisema ja suurema paranduse või täienduse, mis ei pruugi kohe silma paista aga olid süsteemi edasise arengu seisukohalt väga olulised.

Lühidalt oleks see kõik mis vahepeal toimunud. Püüame kindlasti algaval aastal blogile rohkem rõhku pöörata aga keskendume ilmselt rohkem kasulikule infole või nõuannetele, raamatupidamisele laiemalt ning enda tegemistele üldisemalt. Ehk siis kajastame vähem uuendusi ja rohkem teile kasulikku.

Soovime kõigile edukat ja teguderohket alanud Uut Aastat!

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!