Jaga seda postitust

SimplBooks uuendused märts kuni juuli 2013 (0)

Viimasest blogipostitusest on nüüd juba liigagi pikk aeg möödas. Mis siis vahepeal toimunud on?

Märtsi kuu jooksul sai laomoodulit veidi lihvitud ning töö selles osas käib edasi. Lisaks täienes põhivara arvestus võimaluste poolest nagu enne täielikku amortiseerumist maha kandmine ja põhivara müümine. Sai parandatud pisemaid vigasid ning tehtud rida väiksemaid täiendusi. Kuna nimekiri on pikk ja iga parandus/täiendus üksinda mõjutas reaalselt ainult paari klienti, siis ei hakka neid siin eraldi kõiki välja tooma.

Aprill kuni juuni möödusid suurest pisemate täienduste ja paranduste tähe all. Midagi märkimisväärset välja ei oska tuuagi peale põhivara raporti ehk. Samas jätkus pidev klientide arvu kasv.

Juuli kuu oli taas vähe suuremate muutuste aeg. Nimelt sai lõpuks lisatud rahavoogude aruanne. Rahavoogude aruandest tingitud täienduste käigus sai uuendatud ja täiendatud ka teisi raamatupidamise põhiaruandeid. Põhiaruanded on nüüd puhtama ja loodetavasti arusaadavama ilmega ning kasumiaruanne ja rahavood on vaikimisi seadistuses enam RIK-i aruannete moodi, mis peaks edaspidi hõlbustama majandusaasta aruande esitamist.

Ja lühidalt ongi kõik, mis vahepeal toimunud. Soovime kõigile mõnusat suve jätku ja meeldivat SimplBooks kogemust…

TÄHELEPANU! SimplBooks blogis kajastatavad teemad ja artiklid ei pruugi olla juriidiliselt täpsed ning soovitame alati nõu pidada spetsialistiga. SimplBooks autorid annavad oma parima, kuid ei võta mingisugust vastutust artiklites olevate võimalike vigade või eksimuste eest. Tuleb arvestada ka ajas muutuvate seadustega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga


Proovi 30 päeva tasuta!

Registreerimine on lihtne ja annab sulle võimaluse SimplBooksi riskivabalt proovida!